Reklamefotograf opgaver er også noget vi laver hos Den Kreative Fotograf. Vi har gennem de senere år lavet mange reklame billeder for virksomheder, der har haft behov for at få udtryk og budskab frem i deres billeder. Det kan fx være til hjemmeside, trykte brochurer eller marketingsmateriale, og kan være alt fra billeder af medarbejdere til billeder af virksomheden eller dens produkter.

Gode billeder er nøglen til success

Måden hvorpå man danner sig et indtryk af en virksomhed, når man møder den første gang, adskiller sig ikke meget fra måden, hvorpå man danner sig et indtryk af en person. Uanset om det sker på Internettet på virksomhedens hjemmeside eller i en trykt reklame eller materiale, der havner i personens postkasse.

Gode billeder sælger varer

Vi vurderer lynhurtigt ud fra det indtryk vi fx får af en hjemmeside, og særligt er det billederne og det visuelle udtryk, vi baserer vores første indtryk på. Derfor er det uhyre vigtigt, at I som virksomhed har gode billeder, der udtrykker præcis det budskab, I ønsker virksomheden skal bedømmes på.

Det er med stor sandsynlighed årsagen til nye kunder i butikken, eller det modsatte, hvis der enten mangler billeder, eller de ikke udstråler det, kunden forventer eller leder efter.

Vi har mange års erfaring med reklamefotografering, og vi tager gerne en dialog om, hvordan vi får fotograferet præcis de reklame billeder, der skal til, for at sikre Jeres budskab, så kunderne kan “landes”.