Fotografisk passion

“Det er historier jeg brænder for at fortælle, de er tavse og uden ord og alligevel kan de føre en hel samtale, åbne dialog, provokere, tydeliggøre, fremhæve, alt det ord ofte ikke kan forklare.”

  • Erfaring med fotografering af mennesker 100% 100%
  • Erfaring med webdesign 90% 90%
  • Erfaring med billedbehandling 85% 85%
  • Tilfredse kunder 95% 95%

Mennesker vil altid være et af de mest fotograferede objekter i verden 

Det er uundgåeligt, at mennesker vil forblive en af de mest fotograferede motiver i verden. Vi bruger fotografier til at dokumentere vores liv, vores forretninger, vores produkter og vores præstationer – alt det, vi skaber. Vi præsenterer vores medarbejdere i virksomhederne, så vores kunder kan danne sig et indtryk af, hvem vi er. Vi anvender både formel og traditionel portrætfotografering, men tilføjer ofte et personligt præg, der fremhæver den portrætterede persons unikke personlighed.

Jeg skaber kreativitet i visuel format

Jeg har altid haft en passion for kreativitet og design. Min tiltrækning til kameraet som mit foretrukne værktøj skyldes min evne til at se verden i perspektiver. Uanset om det er familier, børn, gravide, bryllupper, newborn, erhverv, modeller eller portrætter, ser jeg det perfekte billede og detaljer overalt.

Kameraet

Jeg ser kameraet som mit primære redskab til at fange enestående øjeblikke og forevige dem i et enkelt sekund. Min passion ligger i at skabe billeder, der kan kommunikere og fortælle en historie. Med min fotografiske kunst kan jeg fortælle visuelle historier om alt fra produkter, virksomheder, miljøer, mad og mennesker til livets store begivenheder.

webdesigner

Som både fotograf og webdesigner har jeg en omfattende erfaring med at designe online profiler og brands til danske virksomheder. Min ekstra ekspertise i webdesign giver mig en fordel, når det kommer til erhvervsfotografering, da jeg er i stand til at forstå og indfange den overordnede strategi for jeres virksomhed. Se mere om webdesign her.

Vi fanger stemninger

Som professionel fotograf, er jeg specialiseret i at fange stemninger i mine billeder. Jeg er altid på udkig efter de rette øjeblikke, hvor et skønt billede opstår helt naturligt og uden at skulle sætte noget op. Disse billeder viser virkeligheden og indfanger øjeblikkets stemning og miljø. De giver beskueren en klar forståelse af budskabet og hvem vi er.