Familie fotograf Odense

At få lavet et familiebillede kan være en sjov og mindeværdig oplevelse for hele familien. En professionel familie fotograf Odense, kan skabe en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor alle føler sig godt tilpas og kan være sig selv under fotograferingen. Hos os er det vigtigt, at hele processen er en god og uformel oplevelse for jer som familie. Vi arbejder på at skabe de bedste rammer og atmosfære, så I kan slappe af og nyde øjeblikket sammen. Vi kan tage billeder i vores eget studie, hos jer derhjemme, eller på et andet sted efter jeres ønske.

Kontakt
familiefotografering
familiefoto
familieportræt
Billeder af familieportræt
Familieportræt af den store familie. i Vejle
Børne og familieportræt i Vejle
Familieportræt med hele familien
Portræt af lille familie vejle
Fotografi har vi taget familieportrætter i trekantsområdet
Billeder af familiefoto
Dygtig familiefotograf
familiefotografering i Vejle
kreative familiebilleder
Billeder af familiebilleder fotograf
Fotografering af Familie og gruppe  Overvejer i at få lavet et godt familie foto eller et større gruppefoto er fætre kusiner etc, så er det klart en perfekt gaveidé. En del får lavet et billede af hele familien, med deres søskende, eller forældre og bedsteforældre, måske gamle klassekamerater, eller de gamle fodboldvenner, kun fantasien sætter grænserne.
familiebilleder fotograf
Flere billeder af familiebilleder fotograf
familie billeder
Familiebilleder - Grupper Vejle
Flere og flere får lavet familiebilleder
familieportræt pris

Fotografering af Familie og gruppe

Overvejer i at få lavet et godt familie foto eller et større gruppefoto er fætre kusiner etc, så er det klart en perfekt gaveidé.

En del får lavet et billede af hele familien, med deres søskende, eller forældre og bedsteforældre, måske gamle klassekamerater, eller de gamle fodboldvenner, kun fantasien sætter grænserne.

Slut med kedelige familie og gruppefotos

Et familiefoto eller gruppebillede behøver bestemt ikke være kedelige. Den slags fotos kan laves på mange forskellige måder. Fx kan det være en god idé at lave billederne udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen og omgivelserne til at skabe dynamik og kreativitet i billedet.

Det kunne eksempelvis være en lokation, I kender godt i Jeres lokal område eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation i Vejlefor Jeres familiebillede.

 børnefotografering, familiefotografering

Familiebilleder fotograf Odense

En sjov begivenhed for familien er ofte familiefotografering. I kan arrangere en dag eller en tur omkring det. Det er ikke hver dag, at hele familien samles til en begivenhed, men en familiefotografering kan typisk fremkalde smil hos alle, og det kan samtidig give jer mulighed for at nyde hinandens selskab i løbet af dagen. Vi prioriterer meget, at fotograferingen skal være en underholdende og positiv oplevelse for alle.

TAK for din måde at være på og det flotte resultat du har leveret. Vi aner ikke hvordan du kunne være så diskret og charmerende på én gang —og så tilmed tage så fantastiske billeder. Godt gået!.”

Maiken Rosengaard

Vi aner ikke hvordan det er lykkes Jer at lave så flotte billeder og fange så mange detaljer. Vi er så glade for at vi valgte at bruge en professionel bryllupsfotograf, man er ikke i tvivl om at I ved hvad I laver og I fik det bedste ud af vejret. Portrætterne er lige som vi havde håbet på og der er overraskende mange gode billeder af vores gæster. Vi har fremkaldt og sendt dem ud sammen med takkekortene.”

Igen og Lasse

Brudepar

Så har vi modtaget de fantastiske billeder igennem. De er vildt flotte! Vi er helt overrasket over det store antal billeder og imponeret over hvor gode de er! Tusind tusind tak for indsatsen. Du fik i øvrigt meget ros af gæsterne— de var vilde med din måde at være på.

Familien Rasmussen

Tusind tak for en god oplevelse. Jeg kan ikke huske om jeg har mailet og sagt ordentlig tak for alle de gode familiebilleder du har taget. Vi er utrolig glade for dem. Familien er også begejstret. Vi er virkelig glade for at vi valgte at have dig med hele dagen, det giver en god kronologi. Tusind tak for det flotte arbejde. Vi vil anbefale dig varmt.

Lone og Anders Thomsen

Familieportræt i Odense

  • Fotografering af familier eller grupper: Vi tilbyder fotografering af alle typer grupper, herunder store kor, bands, firmaer og familier. Vi kan fotografere jer næsten hvor som helst i og omkring Vejle, så sig endelig til, hvor I ønsker det.
  • Skab den perfekte stemning: Vi ved, at de bedste familiefotos opstår, når familien føler sig afslappet omkring fotografen. Derfor sørger vi altid for at skabe en god atmosfære og en behagelig stemning under fotosessionen.
  • Fleksible muligheder: Vi kan tage et familieportræt af hele den store familie samlet, eller vi kan fotografere hver familie individuelt og sætte billederne sammen til ét stort billede.
  • Forskellige typer fotografering: Udover familiefotos tilbyder vi også børnefotografering, bryllupsfotografering og andre typer fotografering. Besøg vores hjemmeside for mere information og et godt tilbud.