42679011

Portræt

Det vellykkede portræt, er det, der får dine venner og familie til at udbryde: “Nej, hvor er det bare et godt billede af dig”. Hos Den Kreative Fotograf finder vi frem til præcis det udtryk, du gerne vil have i dit portræt, kombineret med at vi laver portrætter med top-professionelt udstyr, og har sans for lys, baggrund og detaljer.

Unikke portrætter af dig

Hos os får du unikke portrætter, som du ikke får lavet andre steder. Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak om, hvad du kan tænke dig, og med evt. idéer. Vi ved naturligvis, at vi som fotografer er dem, der har erfaringen, og derfor har vi også mange gode idéer til dit portræt, så vi er sikre på at finde præcis det, du vil have, dit portræt skal udstråle.

portraet

Et portræt der sælger

Et godt portræt har mange anvendelsesmuligheder, og det er i dag blevet utroligt vigtigt at have et godt portræt af sig selv. Bl.a. til brug i en ansøgning, eller til en dating-profil. Vi må erkende, at det gode portræt “sælger varen” bedre end et mindre godt portræt. Når det handler om førstegangsindtrykket, så er dit portræt forud for det personlige møde, hvad enten der er tale om en jobsamtale, en date, eller noget andet.

Se vores galleri af portræt billeder