Jeg har flere venner som har spurgt mig, hvor de kan overnatte når de kommer til Odense, og det er selvfølgelig noget de forventer jeg kan besvare, da jeg selv bor på Fyn. Odense er også et sted, hvor mange mennesker hver dag kommer eller i det mindste kører forbi.

De fleste har bare brug for et hotel i Odense, og det er så også det mine venner har efterspurgt. Nogle har spurgt om det af hensyn til, at de så lettere kan besøge mig, da jeg har en lille 1 værelses-lejlighed, hvor der ikke lige er plads til bunkevis af gæster og ekstra madrasser. Jeg sætter derfor pris på, at de faktisk vil gøre så meget for at hjælpe mig.

Der er dog også nogle af mine bekendte som bare har spurgt, da de er ved at blive gamle, og de derfor ikke kan køre lige så langt længere. De har brug for et hvil, og det kan de så få på Hotel Odense eller et andet sted. – Nu nævnte jeg så lige Hotel Odense, men hvorfor anbefaler jeg dem ikke lige med det samme?

Jeg er en professionel fotograf med base i Odense, og jeg har stor erfaring indenfor børnefotografering, erhvervsportrætter og produktfotografering mm..

Igang i fotostudiet
Igang i fotostudiet

Hotel Odense er bestemt anerkendt

Man kan slet ikke diskutere om Hotel Odense er kendt, for det er det bestemt! Det er dog selvfølgelig primært os der bor på Fyn eller omkring Odense der kender til hotellet. Det er lille og hyggeligt har jeg HØRT, og det er derfor jeg ikke selv siger til folk, at de skal tage derhen med det samme.

Fotograf fra Odense, der dækker Fyn og hele Danmark. Jeg dyrker det naturlige billede og fotograferer oftest på location.

Efter jeg har skrevet indlæg kan jeg dog godt se, at det måske virker lidt underligt, og derfor har jeg taget til efterretning direkte at henvise til Hotel Odense, mens jeg fortæller, at det er et sted jeg har HØRT godt om. For de må jo gøre noget rigtigt, når der altid er så mange tilfredse historier.