Jeg har haft ret travlt på det sidste, så jeg har ikke skænket bloggen en tanke.. Ups O:) Men jeg har heller ikke helt lige haft noget spændende, at skrive om. Det ved jeg heller ikke om dette er, men jeg er i hvert fald super spændt lige nu.

Jeg valgte, at forkæle mig selv lidt i denne måned. Sååå, jeg købte en ny computer og nyt udstyr til mit kamera. Jeg kom vidst til, at bruge lidt flere penge, end jeg burde. Men, det er også sjældent jeg investerer i de lidt dyrere ting.

Jeg fik købt en (brugt) iMac. Det er noget jeg længe har ønsket mig, da skærmen på min bærbare ikke var af særlig god kvalitet, så de farver, jeg så på skærmen, var ikke farverne som egentligt var der. Det var rigtig træls, specielt når det kommer til redigering. Alle mine billeder, måtte jeg sidde og redigere bagefter på min mobil. Og man føler sig altså ikke specielt professionel, når man sidder og efterbehandler billeder på mobilen.

Men det er slut nu! ?

Så fik jeg også købt en ny fjernudløser til mit kamera. Det er bare en Canon RC-6 fjernudløser. Ind til videre er jeg nogenlunde tilfreds med den. Det er ikke altid, den lige reagerer, når jeg trykker på knappen. Der er heller ikke så jeg kan fokuserer – jeg trykker på knappen, den fokuserer og tager billedet. Jeg havde en lidt anden fjernudløser førhen, som fungerede med at jeg kunne fokusere, inden jeg tog billedet. Men den var også ret dyr i drift.

Derudover investerede jeg også i et nyt kamerastativ. Mit det gamle står stadig hjemme hos min far og jeg ved ikke lige hvornår, jeg får mig taget sammen til at hente det. Det er det samme som jeg i forvejen har, men jeg har været virkelig tilfreds med det og så er det endda billigt!

Og sidst, men absolut ikke mindst, har jeg endelig fået købt mig et Samyang 85 mm’er f/1.4 objektiv. Ih, hvor er jeg glad i låget over det. Det er et objektiv der længe har stået på min ønskeliste. Jeg fotograferer jo primært portrætter og heste og det er dette objektiv bare et must have til.

Jeg havde oprindeligt besluttet mig for, at købe Canon’s eget 85mm f/1.8, men da jeg var inde for at bestille det, fandt jeg det andet og det havde en lidt højere blænde, plus det var billigere. Jeg må dog indrømme, at jeg nok skulle have undersøgt det lidt nærmere, inden jeg bestilte det. Jeg fandt ud af, der nemlig ikke er autofokus i objektivet, så al fokusering og skift af blænde er manuelt. Det er første gang, jeg ejer sådan et objektiv og jeg fotograferer meget ofte med autofokus. Specielt når det kommer til heste og ting i bevægelse.

Men jeg er egentligt stadig meget tilfreds med købet fordi, det der med manuel fokus, er vel bare noget man lige skal vænne sig til. Og jeg vil sige, at objektivet er bygget så smooth, at det helt er en leg, at få rette fokus… Det meste af tiden.

Jeg har selvfølgelig forsøgt, at eksperimentere så meget jeg kunne, med at få taget nogle billeder. Men det har bare stået ned i stænger hele dagen, så der har ikke ligefrem været mulighed for, at gå udenfor. Jeg er også hjemme hos min mor, som lige er flyttet, derfor er hele lejligheden fyldt med papkasser og ting der skal samles. Jeg er ikke i tvivl om, at objektivet sikkert kan få selv rod til, at se godt ud- men det var ikke lige fristende, at forsøge.

Men jeg fik da taget nogle billeder af bordet, efter det blev samlet. Prøv lige at se den dybdeskarphed!

Jeg tænkte, at når jeg har fået taget nogle billeder, der er lidt mere interessante og i forskellige lysforhold/situationer, så vil jeg lave en anmeldelse af objektivet. Det har jeg egentligt ikke prøvet før, så det skal nok blive sjovt!

Jeg må indrømme jeg, mest af alt, føler mig som et lille barn, der har fået for meget sukker lige nu. Men de fleste kender vel til den følelse, når man har fået noget, man længe har ønsket sig!

Der kommer også lidt nye indlæg på bloggen i de næste par dage, da jeg har fået nogle gode idéer til indlæg og så har jeg også været ude og fotografere her forleden. Og jeg er næsten færdig med, at redigere alle billederne derfra ?

Hvad står øverst på din ønskeliste for tiden?