Den Kreative Fotograf er en nytænkende fotografisk virksomhed

Den Kreative Fotograf er en nytænkende fotografisk virksomhed, hvor vi gør meget ud af at sætte os ind i vores kunders behov, uanset om der er tale om portrætbilleder eller virksomhedsfotografering. Vi har speciale i fotografering af mennekser, og ved lige præcis hvordan vi skal fremhæve de gode sider, så vi får præcis det udtryk frem, du gerne vil have.

Fotografer i hele landet

Vi kan fotografere alle steder, og det handler om at kunne se de billedmæssige muligeder. Det bringer os til mange forskellige virksomheder, lokationer og hjem rundt omkring i Danmark, hvor vi har lavet alt fra portrætfotografering, børnefotografering, reklame, gravid billeder og meget mere.

Boudoir billeder

Boudoir billeder, intime billeder af din elskede til din elskede. Vi er specialister i velafbalancerede erotiske- og pikante billeder af dig alene eller sammen med din kæreste. De fleste mennesker leger alt for lidt og øjeblikke er alt for korte.

Så lad os skrive jeres kærrestebreve med billeder med portrætter, med bare fødder, i sandet, i vandet eller i skoven. De fleste mænd er vilde med pikante billeder af deres kærester, og pigerne betragter det som den største kærlighedserklæring at forære boudoirfotos til sin elskede..

Vi fotograferer næsten alt

Vi tager billedet af kæresten, brylluppet, morgengaven, den gravide, babyen, far og barn, mor og barn, hele familien, portrættet, svigerfamilien, teenagerne, konfirmationen, 80 års fødselsdagen, husdyrene, madlavningen, firma teambuilding, kick-off, events samt Boudoir-fotografering med erotiske- og pikante/intime billeder af din elskede. 

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering er en tillidssag. Vi bestræber os på ikke alene at leve op til tilliden, men på at skabe helt unikke billeder. Både dem til mormor, dem til veninderne og til jer selv. For de skal ikke være ens. Den store dag kræver fantasi og kvalitet. Og vi er altid indlevende fotografer på opgaven, samtidig!

  • Vi skaber en stemming, så du glemmer os bag kamera’et  
  • Vi skaber situationer med intensitet og nærvær
  • Vi søger kunstneriske og skæve vinkler.
  • Vi arbejder sammen med dig fra ide til færdigt resultet

Portrætfoto

Portrætfoto, fotografering af dine kære. Vi stiller skarpt på portrætter af dig, til arbejdet, til web, til kæresten, til mor eller til pressen. Fotooptagelsen kan foregå hos os eller hjemme hos dig, på location eller steder, der danner spændende rammer. Vi tager også portrætter og billedserie med dig og dine interesser i samspil, til hest, med hund, til sport, i klubben, med bike med skinnende crome og pudseklud, til land, til vand eller i luften – eller hvad og hvorsomhelst – du synes.

Baby og gravid fotografering

Findes der noget smukkere end en gravid kvinde? Vi mødes gerne over et længere forløb, så vi kan fange forløbet i graviditeten, de ventende forældre, og efterfølgende nogle lækre baby- og familieportrætter. Hvor der er små babyer, er der altid magi i luften. Og vi leverer gerne en unik bog om barnets første tid i tekst og billeder.

Eventfotografering, firmafest, kick-off, personalefest

Velkommen på forsiden af dit liv. Til bryllup, til festen, på mærkedage, på jagt, på træningsbanen, med hunden og ejereren, på sportspladsen, bagved målet, på messer, til kickoff, på udstillinger – og overalt hvor der er aktivitet og spændende og intensive øjeblikke, der kan foreviges. Vi fotograferer begivenheden fortalt i billeder.

Firma, forening og klub

Vi tager med på ture, træf, og teambuilding – og andre begivenheder – og tager stemningsbilleder til foreningsbladet og hjemmesiden, der fortæller den fælles historie.

Produktfotografering, produktfoto, madbilleder

Produktfotografering, produktfoto, madbilleder. Vi hyres til at tage lækre enkelte produktfotos og til større fotomængder i forbindelse med erhvervsdrivendendes opstart af webshops. Vi fotograferer maden – den ultimative udfordring er at fotografere maden, så man næsten kan dufte den på billedet.

Institutioner

Vi kommer i vuggestuer, børnehaver og fritidshjem og fotograferer børnene i leg og i deres egen verden. Vi bevæger os ubemærket omkring – og fanger naturlige, levende og intense situationer ingen har set, før de er i kassen.

Alle muligheder for fotografering

Vi kan levere det hele, når det kommer til fotografering, og derudover kan vi også levere billederne på den måde, du vil have dem. Vi kan levere billederne digitalt, indrammet, trykt på lærred, eller på et helt andet materiale. Alt kan lade sig gøre. Bare spørg 🙂